INNEHÅLL

Varmt välkommen till en fullspäckad minneskurs!! Här under ser du en överblick av kursens olika moduler. Klicka på bilderna för att hoppa direkt till en viss modul eller använd sidomenyn för att gå till en specifik del av kursen.

Jag rekommenderar att du börjar med introduktionsmodulen (där du lär dig allt du behöver veta om minnestekniker) och därefter ger dig på antingen siffer- eller geografimodulen. Sedan är det fritt fram att dyka in i vad just du tycker verkar mest spännande!

Introduktion

Lär dig allt och lite till om minnestekniker i den fullspäckade intromodulen! Vi går igenom bildkopplingar, minnespalats, namn, ord, kartor och smarta repetitionssystem!

Siffror

Här djupdyker vi i “The Major System”, ett genialiskt system som kommer att hjälpa dig att memorera hur många siffror du vill! Lär dig pi-decimaler, datum, lösenord och hela det periodiska systemet, om du vill!

Förkunskaper: Introduktion

Geografi

Följ med på en jorden runt-resa och lär dig länderna och huvudstäderna i alla världens delar. Du kommer att komma ihåg både hur de ser ut och exakt var de ligger!

Förkunskaper: Introduktion

Historia

Nu färdas vi bakåt i tiden och ritar upp en mental tidslinje över de senaste 500 årens historia! Lär dig om kungar och drottningar, viktiga händelser och revolutionerande upptäcker!

Förkunskaper: Siffror

Frågesport

I den spektakulära quiz-modulen delar jag med mig av alla mina hemligheter kring hur jag lyckades gå från oallmänbildad till att vinna en hel rad frågesporter på TV, och hur du kan göra detsamma!

Förkunskaper: Siffror, (Geografi), (Historia)

Skriv kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *