Jonas von Essen

Kurs Forum Minnesforum Den här kursen vs Mind Academy Svar till: Den här kursen vs Mind Academy

#11019
Simon Arnar
Deltagare

Spännande, det ska jag kolla in. Tack för tips till tråden.

Ja jag börjar märka att man samlat på sig en hel del kort nu, man kanske får välja bort det man inte tycker är lika viktigt eller så lär man sig en mindre kort om dagen. Men än så länge så går det bra.

Okej, kul att hundrasystemet fungerar så bra för dig. Tycker det fungerar riktigt bra med, men som du så lär jag mig tusensystemet sakta men säkert genom att memorera historiska händelser och bilden för just det året av händelsen.

Ja det inre teknande kommer jag ihåg, tyckte det var rätt svårt men efter tag så satt det verkligen. Kommer ihåg att jag nötte in 50st figurkoder från Mind Academy (tror jag även minns vissa idag om jag tänker efter)

Jag börjar närma mig slutet nu och är extremt sugen på att börja om med Mind Academy men jag känner en liten oro med, tänker på att jag nu har andvänt The Major System som Jonas lärt ut här och jag har nött in hela hundrasystemet med det. Hoppas det inte kommer sätta några käppar i hjulet för mig när jag väl börjar med Mind Academy igen, vad tror du? Jag vet att du valde Mind Academys figurkoder eftersom du redan tränat in dom så väl. Tror du att båda Major och MA system för figurkoder är likgiltiga?

Så hur går det med dina tidslinjer och memorering av alla svenska kungar / amerikanska presidenter?

Vad jag själv är nyfiken på framöver är att memorera hela böcker eller tyngre faktaböcker på ett enklare sätt, samt ta in ny information snabbt. Även bli bättre på att komma ihåg namn och ansikten. Väldigt intresserad att bygga upp den där databasen dom pratar om i Mind Academy.

Lycka till och uppdatera mig om hur det går får dig!